Om oss

Om oss

Vi började som ett litet lunchställe i ett av Helsingborgs industriområden. Idag har vi vi tre burger spots i södra Sverige och har flera på gång. Burgarna är gjorda på kött från svenska gårdar som vi maler på plats i restaurangen. Välkommen in och prova en av våra smakrika & saftiga burgare. 

IMG_6874
IMG_6882

Hur startade det

Helsingburger slog upp portarna i Helsingborg första gången 2017. Utifrån ett litet gatukök såldes över 200 burgare varje veckodag under lunchtimmarna. Receptet bakom framgången var Svenskt kött malt in house med egen kryddblandning. Idag finns Helsingburger i Malmö, Limhamn och Helsingborg. Under 2020 öppnar vi även i Trelleborg. 

Kvalitet före kvantiet

Med kött från svenska gårdar, bröd från lokala lantbruk och ekologiska grönsaker gör vi det rätt från grunden. Vi tror starkt på att det är kvalitén bakom våra burgare som legat i grund för vår framgång. Kom in och prova själv!

IMG_7877

Unna dig själv

Välj Restaurang